ua en ru

Інспектора Херсонської митниці затримали на хабарі

Інспектора Херсонської митниці затримали на хабарі Фото: хабар (прес-служба ВПЮП)

Інспектор ДФС вимагав хабар у 30,5 тисяч гривень

Військова прокуратура Запорізького гарнізону спільно із співробітниками поліції при сприянні працівників Держприкордонслужби затримала на хабарі головного державного інспектора відділу митного оформлення "Чонгар" Херсонської митниці. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

Правоохоронці встановили, що інспектор вимагав та отримав 30,5 тис. гривень за безперешкодний ввезення підакцизних товарів без передбаченого законом дозволу на тимчасово окуповану територію АР Крим.

Зловмисник затриманий "на гарячому" безпосередньо після передачі обумовленої суми хабара. Проводяться першочергові слідчі дії. Проведено огляд місця події, допитані свідки.

altalt

Фото: затримання і хабар (прес-служба ВППР)

Прокуратура готує інспектору повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше в Херсонській області співробітники Державної прикордонної служби України затримали на хабарі у 10 тис. гривень.