ua en ru

Індонезія зацікавлена у співпраці з НБУ у сфері випуску грошей

Індонезія зацікавлена у співпраці з НБУ у сфері випуску грошей Фото: Індонезія хоче співпрацювати з Україною у сфері випуску грошей

В. о. голови НБУ зустрівся з представниками індонезійської держкомпанії "Peruri"

Індонезія висловила зацікавленість у співпраці з Банкнотно-монетним двором Національного банку України в області випуску банкнот, монет і виготовлення высокозахищеного паперу. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

Як повідомляється. 11 травня відбулася зустріч в. о. глави НБУ Якова Смолія з представниками індонезійської держкомпанії "Peruri", що є світовим виробником грошової высокозащищенной продукції.

У ході зустрічі, сторони обговорили можливість встановлення стратегічних партнерських відносин між Національним банком та компанією "Peruri".

"Нас приваблює можливість співпраці з Україною, оскільки рівень виробничих потужностей Банкнотно-монетного двору Національного банку України повністю відповідає сучасним світовим стандартам", - зазначив глава делегації індонезійської компанії Сумарто Субандрио.

Нагадаємо, НБУ випустив і ввів в обіг пам'ятну монету, присвячену проведенню пісенного конкурсу Євробачення 2017 в Україні.