Індекс ММВБ за підсумками торгів показав падіння більш ніж на 18,5%, індекс РТС впав приблизно на 19%.

Індекс ММВБ за підсумками торгів показав падіння більш ніж на 18,5%, індекс РТС впав приблизно на 19%. Торги на ММВБ сьогодні припинялися тричі: з 13:35 мск (12:35 за київським часом) на одну годину, з 15:10 мск (14:15 за київським часом) - на дві години і з 17:43 мск (16:43 за київським часом) - на одну годину у зв'язку з відхиленням поточного значення технічного індексу акцій в порівнянні із значенням відкриття більш ніж на 5%. Очікувалося, що в останні хвилини торгової сесії торги на ММВБ будуть відновлені, проте цього не відбулося. Індекс РТС втратив 19,1% і опинився на позначці 866,39 пункту. Торги акціями в РТС сьогодні припинялися двічі на одну годину: з 14:05 мск і 15:30 мск (13:05 і 14:30 за київським часом). О 17:30 мск (16:30 за київським часом) торги акціями були відновлені, й індекс продовжив зниження.
On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся