ua en ru

IKEA назвала можливі терміни виходу на український ринок

IKEA назвала можливі терміни виходу на український ринок Фото: IKEA заявила про намір зайти в Україну (flickr.com Håkan Dahlström)

Поки компанія займається його дослідженням

Шведська компанія з виробництва меблів та товарів для дому IKEA назвала можливі терміни виходу на український ринок. Про це компанія розповіла у прес-релізі.

Так, на даний момент IKEA підшукує найбільш підходящу бізнес-модель, яка дозволила б компанії реалізувати плани в Києві протягом найближчих одного-двох років. Рішення про подальші кроки буде прийнято виходячи з результатів дослідження ринку і переваг українських споживачів.

"Ми йдемо в Україну з баченням того, як змінити на краще повсякденне життя багатьох людей. Наша компанія представить широкий вибір доступних товарів для дому в Україні, щоб задовольнити високий попит з боку споживачів", − сказав Стефан Вановербеке менеджер по продажам IKEA Південно-Східна Європа (компанія, яка буде працювати на українському ринку).

IKEA Південно-Східна Європа також займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії і Словенії і є. Зазначений підрозділ компанії є частиною IKEA Group (Ingka Holding B. V.).

Нагадаємо, про свій намір почати працювати в Україні IKEA заявляла ще в червні цього року.