ua en ru

Гравці "Арсеналу" виступили за перехід Санчеса

Гравці "Арсеналу" виступили за перехід Санчеса Фото: Алексіс Санчес (instagram.com/alexis_officia1)

Подальше перебування чилійця негативно позначиться на команді

Більшість футболістів англійського "Арсеналу" виступає за те, щоб півзахисник Алексіс Санчес покинув команду. Про це повідомляє The Telegraph.

Одноклубники чилійця вважають, що у Алексіса немає бажання грати за "Арсенал" і його потрібно упеть продати до закриття трансферного вікна.

Спекуляції навколо майбутнього чилійця негативно впливають на команду, а поразка від "Ліверпуля» (0:4) в черговий раз переконало футболістів, що команді потрібні гравці, які повністю віддані справі.

Нещодавно повідомлялося, що "Арсенал" відмовився продавати "Манчестер Сіті" нападника Алексіса Санчеса за майже 54 млн євро. Незважаючи на те, що початкове пропозицію "канонірами" було відкинуто, "городяни" як і раніше мають намір придбати чилійського форварда.

Контракт 28-річного футболіста з лондонським клубом діє до літа 2018 року.

Санчес перейшов в "Арсенал" з "Барселони" в 2014 році за 42,5 млн євро. У складі команди Арсена Венгера нападник провів 145 матчів і забив 72 голи.

Нагадаємо, головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер заявив, що нападник Алексіс Санчес не покине клуб в літнє трансферне вікно.