ua en ru

Ібрагімович готовий повернутися в збірну Швеції на ЧС-2018

Ібрагімович готовий повернутися в збірну Швеції на ЧС-2018 Фото: Златан Ібрагімович (instagram.com/iamzlatanibrahimovic)

Нападник зізнався, що сумує за національною командою

Нападник Златан Ібрагімович заявив про готовність повернутися в збірну Швеції для участі в чемпіонаті світу-2018. Про це повідомляє Reuters.

Ібрагімович завершив кар'єру в своїй національній команді після Євро-2016, де шведи не змогли вийти з групи. У квітні 2017 року форвард отримав важку травму коліна і в поточному сезоні провів лише 7 матчів у складі англійського "Манчестер Юнайтед".

"Я сумую за національною командою. Коли ти граєш за збірну протягом 20 років, а потім ти більше не в команді і бачиш, як за неї грають інші, це дуже важко", - зізнався 36-річний футболіст.

"Ви маєте розуміти, що всьому свій час. Я повинен відчувати, що зможу забезпечити команді гідну результативність. В будь-якому разі, двері в національну команду не замкнені", - сказав Ібрагімовіч.

На ЧС-2018 збірна Швеції зіграє в групі F з Німеччиною, Мексикою і Південною Кореєю.

Нагадаємо, під час зустрічей збірної Швеції з командою з Італії за право участі на чемпіонаті світу 2018 року Ібрагімович заявив, що після його відходу ніхто не чекає багато чого від шведської команди.