ua en ru

І.Богословська на свою передвиборчу кампанію витратить "десятки мільйонів гривень".

На свою передвиборчу кампанію кандидат на посаду Президента України Інна Богословська витратить "десятки мільйонів гривень". Про це вона заявила РБК-Україна, після того як члени Центральної виборчої комісії України офіційно затвердили її кандидатом у Президенти України. За її словами, сума буде "досить нормальна". "Безумовно, мова йде про десятки мільйонів гривень", - зазначила вона.
За її словами, фінансують І.Богословську "друзі, ті, хто був у "Віче" і ті контреліти, які зацікавлені у зміні влади". "Перш за все - це регіональні еліти, які повинні прийти на зміну центральним українським елітам", - зазначила І.Богословська.
Також І.Богословська зазначила, що бюджет її передвиборчої кампанії буде менше, ніж планувалося, тому що криза дає можливість економити на передвиборчій агітації.
Нагадаємо, раніше сьогодні ЦВК України сьогодні в ході засідання зареєструвала кандидатами в Президенти України екс-радника прем'єр-міністра України Сергія Тігіпка і народного депутата Інну Богословську. Обидва вони зареєстровані як самовисуванці.
Раніше вже були зареєстровані Олег Рябоконь, безпартійний, самовисуванець; Анатолій Гриценко, безпартійний, самовисуванець; Арсеній Яценюк, безпартійний, самовисуванець; Петро Симоненко, кандидатура висунута Блоком лівих і лівоцентристських сил, Володимир Литвин, кандидатура висунута Народною партією.