ua en ru

Хомутинник повернувся на посаду керівника депутатської групи "Відродження"

Хомутинник повернувся на посаду керівника депутатської групи "Відродження" Фото: Віталій Хомутинник (vidrodzhennya.org.ua)

При цьому співголовою буде Віктор Бондар

Депутат Верховної Ради України Віталій Хомутинник повернувся на пост голови депутатської групи "Відродження". Про це повідомив голова парламенту Андрій Парубій після закриття ранкового пленарного засідання Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відповідно до статті 60 Регламенту Верховної Ради України та згідно з протоколом засідання депутатської групи партії "Відродження", повідомляю: після складення повноважень голови депутатської групи та заступника голови депутатської групи народними депутатами відповідно Бондарем Віктором Васильовичем та Іллюком Артемом Александровичем співголовами депутатської групи партії "Відродження" обрано народних депутатів України Хомутинніка Віталія Юрійовича і Бондаря Віктора Васильовича", - оголосив спікер ВР.

Нагадаємо, у вересні повідомлялося, що Хомутинник вирішив покинути пост глави депутатської групи "Відродження" на період розслідування Генеральною прокуратурою України (ГПУ) і перевірки Державної фіскальної служби його декларацій з 1998 по 2016 рік.