ua en ru

Холостяк 8 сезон: хто переміг у шоу

Холостяк 8 сезон: хто переміг у шоу Колаж РБК-Україна

Холостяк зробив свій вибір. 25 травня відбувся фінал найромантичнішого шоу України

Холостяк 8 сезон підійшов до кінця. Фінал шоу став неймовірно хвилюючим і непередбачуваним. Холостяк Рожден Анусі вибрав обраницю. Дві дівчини підкорили серце співака - 24-річна Галина та 21-річна Іванна.

Переможницею шоу стала Іванна. Дівчина родом з Луцька.

Холостяк 8 сезон: хто переміг у шоу

Фото: Иванна (СТБ)

Дівчина підкорила Рождена своїми жіночністю, розумом і красою. "Мені здається, ти для мене, а я для тебе", — сказав він переможниці на церемонії фінального вибору.

Холостяк 8 сезон: хто переміг у шоуХолостяк 8 сезон: хто переміг у шоуХолостяк 8 сезон: хто переміг у шоуХолостяк 8 сезон: хто переміг у шоу

Фото: Іванна на проекті Холостяк 8 (СТБ)

Додамо, що по професії дівчина — перекладач польської мови.

Кожна з фіналісток сподівалася на перемогу. Рождену нелегко було зробити свій вибір і прийняти правильне рішення. Зазначимо, що у фінальному випуску Холостяка учасники вирушили на острів кохання – Балі.

Холостяк 8 сезон: хто переміг у шоу

Фото: фіналістки шоу Холостяк 8 (колаж РБК-Україна)

Нагадаємо, Рожден Анусі став першим зоряним холостяком за весь час проекту. Він підкорив учасниць голосом і харизмою. У пошуках тієї єдиної Рожден ігнорував правила проекту. Весь сезон найбажаніший холостяк країни приводив все нових і нових дівчат, ввів новий формат побачень, троянди для найрішучої і для найбільш скромної дівчини.

Відео: анонс фіналу шоу (YouTube/Холостяк)

В попередньому випуску пройшло знайомство учасниць з батьками Рождена. Першою познайомитися з батьками Рождена випало Іванні. До того як холостяк представив дівчину батькам, він вирішив показати їй Одесу і познайомив її зі своїм другом дитинства.

Іванна засмутила маму холостяка, так як на провокаційне запитання про те, чи готова вона стати матір'ю, дівчина зізналася, що поки що ні. Прогулянка з Наташею по Одесі виявилася невдалою. Рожден запропонував дівчині покататися на скейті, а Наташа дуже боялася впасти, тому така розвага засмутила її.