ua en ru

Холодницкому запропонували брати участь в конкурсі на посаду віце-президента ФФУ

Холодницкому запропонували брати участь в конкурсі на посаду віце-президента ФФУ Фото: Назар Холодницкий (УНІАН)

При цьому він поки не подавав свою кандидатуру

Голові Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назару Холодницкому запропонували взяти участь у конкурсі на посаду віце-президента Федерації футболу України (ФФУ). Про це РБК-Україна розповів сам Холодницький.

"Зараз ще рано про щось говорити. Я не подавав (свою кандидатуру на конкурс, - ред.). Мені запропонували податися, скажімо так, громадські організації та деякі федерації", - повідомив Холодницький.

Зазначимо, сьогодні, 16 червня, у Києві в Будинку футболу відбудеться XX Конгрес ФФУ, де буде обраний президент Федерації футболу України. Єдиним кандидатом на цей пост є чинний голова Андрій Павелко.

Павелко був обраний на цю посаду на виборах 6 березня 2015 року після того, як попередній керівник федерації Анатолій Коньков покинув його в січні 2015 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федерація футболу України (ФФУ) до 1 липня повинна провести позачергові вибори президента. У зв'язку із змінами в законодавстві для неприбуткових організацій, в даний час ФФУ проводить відповідну реорганізацію.