ua en ru

Холодницький розповів, коли завершиться розслідування справ нардепів Розенблата та Полякова

Холодницький розповів, коли завершиться розслідування справ нардепів Розенблата та Полякова Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Найближчим часом слідство оголосить про завершення розслідування

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що досудове розслідування щодо фігурантів "бурштинової справи" народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова скоро буде завершено. Про це він заявив "112 Україна".

Холодницький повідомив, що найближчим часом слідство оголосить про завершення розслідування.

"Підготовлені уточнюючі підозри, вони будуть ознайомлені, стадія - вже починаємо завершувати слідство, думаю, що найближчим часом наслідком буде оголошено про завершення досудового розслідування та матеріали будуть надані обом для ознайомлення", - заявив глава САП.

Як відомо, Розенблат і Поляків підозрюють в отриманні неправомірної вигоди за внесення до парламенту законопроектів і вчинення дій, пов'язаних з видобуванням бурштину, в інтересах компанії-нерезидента.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня Холодницький заявив, що розслідування так званого "бурштинової справи", фігурантами якого є нардепи Розенблат і Поляків, завершиться, коли генпрокурор погодить остаточне підозру.