ua en ru

Холодницький підтвердив закриття САП справи щодо екс-глави Мінекології Злочевського

Холодницький підтвердив закриття САП справи щодо екс-глави Мінекології Злочевського Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Рішення про закриття справи щодо Злочевського було прийнято САП у серпні 2017 року

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив факт закриття антикорупційною прокуратурою справи щодо екс-глави Міністерства екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. Про це він заявив у коментарі журналістам програми "Схеми".

"Це ми в САП вирішили, і я це не приховую. Не було здобуто органом слідства достатніх даних - як для оголошення підозри, так і для закінчення провадження. Не доведено факту злочину", заявив Холодницький.

За словами Холодницького, рішення про закриття справи щодо Злочевського було прийнято САП у серпні 2017 року. Мова йде про закриття справи щодо незаконної видачі чиновниками Мінекології у 2010-2012 роках дозволів на користування надрами компаніям, пов’язаним із Злочевським.

Зазначимо, проти Злочевського було відкрито два кримінальні провадження - за підозрою у зловживанні службовим становищем і заволодінні бюджетними коштами, а також у незаконному збагаченні.

Нагадаємо, раніше джерело РБК-Україна у правоохоронних органах повідомляло про закриття Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою справи щодо Злочевського.