ua en ru

Холодницький звинувачує регламентний комітет ВР в узурпації влади через ситуацію з Дейдеєм

Холодницький звинувачує регламентний комітет ВР в узурпації влади через ситуацію з Дейдеєм Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

САП підготує та скерує нове подання щодо надання згоди на притягнення Дейдея до кримінальної відповідальності

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький звинувачує регламентний комітет Верховної Ради України в узурпації влади через ситуацію з народним депутатом Євгеном Дейдеєм. Про це Холодницький повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України не повинен підміняти собою весь парламент (і взагалі суд) та фактично узурпувати прийняття рішення щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів та встановлення наявності чи відсутності вини депутата", - підкреслив голова САП.

Він запевнив, що САП обов'язково підготує та скерує нове подання щодо надання згоди на притягнення Дейдея до кримінальної відповідальності.

Три моменти по сьогоднішньому засіданні Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України, яке,...

Опубліковано Назаром Холодницьким 3 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Холодницький заявив, що кримінальна справа, порушена стосовно народного депутата з фракції "Народний фронт" Євгенія Дейдея, ще не готова до передачі в суд.