ua en ru

У ході спецоперації затримано екс-губернатора Луганської області, - Аваков

У ході спецоперації затримано екс-губернатора Луганської області, - Аваков Фото: Арсен Аваков

Всього за підсумками обшуків затримали 25 екс-податківців часів Януковича

У ході спецоперації силовиків затримали колишнього губернатора Луганської області Олександра Антіпова. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook.

"Хто такий Антіпов Олександр Миколайович? Сьогодні – громадянин України, затриманий в порядку ст. 208 КК України і очікує рішення суду щодо визначення запобіжного заходу. У матеріалах ж кримінальної справи він значиться як колишній губернатор Луганської області, а пізніше начальник обласного управління Податкової адміністрації та начальник ГУ Міндоходів", - написав Аваков.

Зазначимо, що Антипов був головою Луганської обласної державної адміністрації з 14 вересня 2006 року по 18 березня 2010 року. За словами Авакова, йому інкримінують участь в схемі з ухилення від сплати податків, внаслідок якої державі було завдано збитків у розмірі 96 млрд гривень.

Крім того, Аваков повідомив, що на даний момент, в ході спецоперації затримано 25 осіб.

"Затримано 25 фігурантів справи, яких, з урахуванням масштабу справи, вертольотами перевозимо в Київ, в спеціальний центр, де їм вручається повідомлення про підозру і звідки вони направляються в суд", - сказав він.

96 мільярдів гривень збитків Україні – Нацполиция і військова прокуратура проводять спільну операцію по затриманню фігура...

Опубліковано Arsen Avakov 24 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що силовики проводять понад 400 обшуків в 15 обласних центрах у чиновників податкових органів часів колишнього президента України Віктора Януковича.