ua en ru

В ході обшуків вдома у в. о. ректора НАУ вилучено 5 млн гривень та 9 злитків золота, - НАБУ

В ході обшуків вдома у в. о. ректора НАУ вилучено 5 млн гривень та 9 злитків золота, - НАБУ Фото: в.о. ректора НАУ Володимира Харченка затримали на хабарі

Готується повідомлення про підозру

Правоохоронці в ході обшуку вдома у затриманого на хабарі в. о. ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Володимира Харченка вилучили 5 млн гривень та 9 злитків золота. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

"Під час слідчих дій (обшуку) за місцем проживання т.в.о. ректора Національного авіаційного університету детективами НАБУ було вилучено готівки на загальну суму близько 5 млн грн (1,5 млн грн, 50 тис доларів, 70 тис. євро, 3 тис фунтів стерлінгів, інша валюта). Також вилучено 9 злитків золота масою від 2 до 20 грам", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, наразі затримані вчора т.в.о. ректора та посередник (адвокат) знаходяться у лікарні зі скаргами на стан здоров'я. Готується повідомлення про підозру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затриманий на хабарі у 170 тис. євро виконуючий обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимир Харченко перебуває в лікарні з "гіпертонічним кризом".