ua en ru

Хочу працювати з командою, яка ставить високі цілі, - Ребров

Хочу працювати з командою, яка ставить високі цілі, - Ребров Фото: Сергій Ребров (fcdynamo.kiev.ua)

Екс-тренер "Динамо" поділився планами на своє майбутнє

Колишній головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Ребров поділився планами на своє майбутнє. Про це повідомляє сайт zbirna.com.

"Так, насолоджуюся, проводячи час зі своєю сім'єю. У мене вже давно не було такої відпустки, коли я не думаю про те, як готувати команду, а повністю присвячую себе своїм близьким", - розповів Ребров.

З його слів, йому регулярно телефонують з пропозиціями про роботу, але поки поспішати нікуди. Спеціаліст хоче працювати, але йому потрібно ще якийсь час, щоб перевести дух і підготуватися до нового періоду в кар'єрі.

"Приймати прямо зараз будь-яку команду, аби відразу працювати, я поки не хочу. Мені імпонує колектив, який ставить максимальні цілі. І тут мова йде не про миттєву успіх першої команди, а про прогрес всього клубу. Мені подобається працювати з молодими гравцями, виводити їх на новий рівень і разом з ними домагатися результату ", - додав екс-тренер "Динамо".

Нагадаємо, Сергій Ребров після поєдинку 32 туру української Прем'єр-ліги проти одеського "Чорноморця" заявив, що покидає посаду головного тренера київського "Динамо".