ua en ru

У Хмельницькій області викрили незаконні схеми по лісозаготівлях на 45 млн гривень

У Хмельницькій області викрили незаконні схеми по лісозаготівлях на 45 млн гривень Фото: у Хмельницькій області незаконно вивезли лісоматеріали на 45 млн гривень

Зловмисники незаконно вивезли за межі України понад 27 тис. куб. м. лісоматеріалів

Прокуратура Хмельницької області, за матеріалами Управління Служби безпеки України в області, викрили незаконні схеми легалізації лісоматеріалів на суму понад 45 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Щодо посадових осіб одного з комунальних лісогосподарських підприємств Хмельницької області відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 366, ч. 2 ст. 364 КК України.

Підприємства протягом 2015-2016 років експортували лісоматеріали, створювали умови для легалізації лісопродукції невстановленого походження, чим завдали тяжкі наслідки державі.

Всього в результаті незаконних дій працівників комунального підприємства за межі України вивезено більше 27 тис. куб. м. лісоматеріалів.

Правоохоронні органи в рамках досудового розслідування провели 5 санкціонованих обшуків у службових приміщеннях комунального підприємства і приміщеннях співробітників. Під час обшуків вилучено ряд документів щодо можливої незаконної легалізації лісоматеріалів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у військовій прокуратурі назвали підрозділи ЗС РФ, які анексували Крим.