ua en ru

У Хмельницькій області потяг на смерть збив жінку

У Хмельницькій області потяг на смерть збив жінку Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Хмельницькій області вчора, 25 жовтня 2017 року, потяг на смерть збив жінку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Як зазначається, подія сталася на межі Деражнянського та Хмельницького районів області, від отриманих травм жінка померла на місці події.

"67-річна пенсіонерка, жителька Хмельницького, потрапила під швидкісний потяг сполученням Львів - Москва. За попередньою інформацією, жінка збирала у довколишніх лісах гриби і переходила колію у невстановленому місці поза межами залізничного переходу. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" Кримінального кодексу України, правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

У Хмельницькій області потяг на смерть збив жінкуУ Хмельницькій області потяг на смерть збив жінку

Фото: у Хмельницькій області потяг на смерть збив жінку (hm.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Хмельницькій області по вулиці Привокзальній на Славутському залізничному вокзалі 9 жовтня вантажний потяг на смерть збив хлопця.