ua en ru

У Хмельницькій області 33 тис. споживачів газу скористались "Особистим кабінетом"

У Хмельницькій області 33 тис. споживачів газу скористались "Особистим кабінетом" У Хмельницькій області 33 тис. споживачів газу скористались "Особистим кабінетом"

Зареєструвавшись на всеукраїнському сайті споживачів газу 104.ua – уже понад 32 тисяч подолян стали власниками Особистих кабінетів та переконалися у перевагах та своєчасності нового сервісу. Про повідомляє прес-служба "Хмельницькгазу".

Як зазначається, кожен клієнт ПАТ "Хмельницькгаз" має можливість зареєструватись та повністю керувати своїм особовим рахунком: щомісячно вчасно роздруковувати платіжку, вносити показання лічильника, сплачувати за газ, звернутися до фахівців тощо.

Крім того, ця онлайн-послуга є просто необхідною для споживачів районних центрів та віддалених сіл, особливо під час опалювального періоду. Також Особистий кабінет працює і для споживачів, які отримують державну субсидію.

"Лише за останній рік ПАТ "Хмельницькгаз" запровадив ряд сучасних та затребуваних сервісів, серед яких найпопулярнішим став Особистий кабінет споживача. Крім того, тепер щомісячні показання лічильника можна успішно передавати СМС-повідомленням, електронною поштою, за допомогою голосового меню IVR, - інформує голова правління компанії Михайло Юрченко. – Тому ми надалі переконливо рекомендуємо нашим споживачам реєструватися у Особистому кабінеті, щоб зекономити час та кошти, бути в курсі усіх змін та нововведень".