ua en ru

У Хмельницькій обл. до пошуку ув'язнених, які втекли, залучені вертольоти

У Хмельницькій обл. до пошуку ув'язнених, які втекли, залучені вертольоти Фото: МВС

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Хмельницькій області до пошуку ув'язнених, що втекли сьогодні під час планового етапування на станції Скібнєво, залучені вертольоти. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.

Як повідомляє, після нападу на вартових ув'язнені втекли через вікно в туалетній кімнаті вагона. До їх пошуків залучені вертольоти.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 393 (втеча з-під варти) і статтею 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Хмельницькому районі Хмельницької області сьогодні, 25 липня, під час планового етапування на станції Скібнєво здійснили втечу шестеро засуджених. Чоловіки напали на варту, поранили двох конвоїрів і заволоділи їх табельними пістолетами. Всі працівники міліції підняті по тривозі, в області оголошено план "Серена" з пошуку та затримання втікачів.