ua en ru

Хльобаса віддали в оренду мінському "Динамо"

Хльобаса віддали в оренду мінському "Динамо" Фото: Дмитро Хльобас (dinamo-minsk.by)

Українець вже підписав особистий контракт

Нападник київського "Динамо" Дмитро Хльобас до кінця 2017 року на правах оренди виступатиме за клуб вищої ліги Білорусі "Динамо" (Мінськ). Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

Як наголошується на сайті білоруського клубу, українець вже підписав особистий контракт і був представлений футбольній публіці.

Додамо, що мінське "Динамо" після 15 турів білоруського чемпіонату посідає третє місце, відстаючи від лідера, солігорського "Шахтаря", на 5 очок. Також команда вийшла в 3 кваліфай-раунд Ліги Європи.

Хльобас є вихованцем київського "Динамо", в ДЮФШ якого переїхав у віці 11 років з Лохвиці Полтавської області. Після закінчення академії виступав за молодіжну команду нашого клубу і "Динамо-2".

Потім на правах оренди захищав кольори ужгородської "Говерли". А останні два роки провів у складі полтавської "Ворскли". У минулому сезоні зіграв за полтавчан 29 матчів і забив 8 м'ячів.

Нагадаємо, київське "Динамо" домовилося про перехід захисника збірної Румунії і бухарестського "Динамо" Стеліана Філіпа.