ua en ru

Hitachi домовилася про створення СП з виробництва іонно-літієвих батарей з Johnson Controls

Японський виробник електроніки Hitachi Ltd. і американський виробник різних накопичувачів енергії Johnson Controls Inc. підписали меморандум про взаєморозуміння зі створення спільного підприємства (СП) з виробництва іонно-літіевих батарей, що широко використовуються в портативних комп'ютерах і екологічних електромобілях. Подробиці угоди, в тому числі фінансові, не розголошуються, проте відомо, що компанії займуться спільними дослідженнями в цій галузі, а також будуть спільно реалізувати продукцію, повідомляється в опублікованому сьогодні прес-релізі Johnson Controls.
Hitachi спеціалізується на виробництві різної електроніки. Найбільший відсоток обсягу продажів компанії забезпечує реалізація устаткування для енергетики і промислових систем, а також інформаційних і телекомунікаційних систем.

Johnson Controls - диверсифікована компанія з підрозділами в 150 країнах світу. Компанія займається оптимізацією систем електроенергетичного обладнання будівель, а також виробництвом батарей для гібридних автомобілів і електрокарів.