ua en ru

"Хімічна хмара" у Британії: кількість постраждалих зросла до 150 осіб

"Хімічна хмара" у Британії: кількість постраждалих зросла до 150 осіб Фото: отруєння хлором на пляжі в Британії (twitter.com/kaaptein)

В госпіталь в Істбурні за медичною допомогою звернулися 130 осіб

Кількість постраждалих через "хімічну хмару" на південному узбережжі Великобританії зросла до 150 осіб. Про це повідомляє DW.

"Постраждалі на пляжі Бірлінг-Геп скаржилися на утруднене дихання і печіння в очах. За словами очевидців, до узбережжя прийшла "хімічна хмара" з запахом хлору", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на пляжі Бірлінг-Геп в Східному Сассексі люди відчули сильний запах хлору, пізніше очевидці розповідали про "хімічну хмару", яка прийшло з боку моря.

Так, в результаті постраждали близько 150 осіб. Всього, в госпіталь в Істбурні за медичною допомогою звернулися 130 осіб.

За фактом події почато розслідування. Спочатку з'являлися припущення про те, що хмара прийшла з північної частини Франції, зараз же в поліції цю версію вважають малоймовірною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на південному узбережжі Великобританії рятувальники евакуювали людей з пляжу мису Бічі-Хед через "хмару хлору".