ua en ru

В Херсонській області був затриманий зрадник за допомогу окупантам Криму

В Херсонській області був затриманий зрадник за допомогу окупантам Криму Фото: СБУ затримала зрадника

У зрадника знайшли нагородне посвідчення Міноборони РФ

Служба безпеки України затримала мешканця Херсонської області, причетного до незаконної окупації півострова Крим Російською Федерацією. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

"Жителя Херсонської області, який в 2014 році брав активну участь у діяльності так званої "самооборони Криму" і причетний до незаконної окупації Криму затримали співробітники Головного Управління СБ України в АР Крим", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, за свій "патріотизм" мешканець Херсонської області отримав від окупантів медаль "за повернення Криму" та нагородна посвідчення міністерства оборони РФ.

Зрадника затримали на КПВВ "Чонгар", коли він повертався з окупованого півострова додому. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу. Слідчі дії тривають.

На Херсонщині #СБУ затримала зрадника, який допомагав окупантам Новини Мешканця Херсонщини, який у 2014 році брав активн...

Опубліковано Служба безпеки України 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер ВР Андрій Парубій вважає, що РФ фактично перетворює Крим у величезну військову базу. зокрема, він висловив особливу стурбованість з приводу підготовки військової інфраструктури Криму для базування там ядерної зброї, у тому числі відновлення та модернізації колишніх радянських сховищ для ядерних боєзарядів.