ua en ru

У Херсонській області виникла лісова пожежа

У Херсонській області виникла лісова пожежа Фото: пожежа (УНІАН)

У Херсонській області горить ліс площею близько 15 га

Неподалік села Костогризове Олешковского району Херсонської області виникла лісова пожежа на площі близько 15 га. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

"7 серпня близько 14 години поблизу с. Костогризово Алешковського району на території Костогрызовского лісництва Алешковського лісового господарства виникло загоряння лісової підстилки і лісу на площі близько 15 га", - йдеться в повідомленні.

До ліквідації пожежі залучено 110 осіб і 28 одиниць техніки, а саме: від ДСНС 80 чоловік особового складу та 18 одиниць. техніки, від лісового господарства 30 чоловік та 10 одиниць техніки. Також до гасіння пожежі залучено 2 літаки - 1 літак АН-32П ДСНС з міста Ніжин та 1 літак з Одеси.

На місці пожежі працює оперативна група Головного управління ДСНС України в Херсонській області на чолі з заступником начальника головного управління Юрієм Гатиловым.

Нагадаємо, також сьогодні, 7 серпня, в 11:24 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному з лісництв в Миколаївській області.