ua en ru

У Херсонській області працівника Держприкордонслужби затримали на хабарі

У Херсонській області працівника Держприкордонслужби затримали на хабарі Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Прикордонник отримав хабар за безперешкодний вилов в акваторії Чорного моря водних живих ресурсів

У Херсонській області працівника Державної прикордонної служби України затримали на хабарі у 10 тис. гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури області.

"Працівниками прокуратури Херсонської області та відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України в Херсонській області викрито у Голопристанському районі працівника органів Державної прикордонної служби України, який вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 10 тис. гривень за безперешкодний вилов в акваторії Чорного моря водних живих ресурсів", - йдеться у повідомленні.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Співробітник Держприкордонслужби підозрюється у прийнятті пропозиції, обіцянки або одержанні неправомірної вигоди. Правоохоронці вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з обласною прокуратурою викрили на хабарі керівника одного з управлінь Одеської облдержадміністрації.