ua en ru

У Херсонській області перекинувся автомобіль з дітьми, є загиблий і постраждалі

У Херсонській області перекинувся автомобіль з дітьми, є загиблий і постраждалі Фото: у Херсонській області сталося ДТП (pixabay.com)

В результаті аварії загинув водій, чотири дитини отримали травми

У Чаплинському районі Херсонської області на польовій дорозі перекинувся автомобіль з дітьми, в результаті чого є загиблий і постраждалі. Про це йдеться в повідомленні поліції Херсонській області у Facebook.

Повідомляється, що на польовій дорозі біля села Надеждівка водій автомобіля "Москвич 412" не впорався з керуванням, на великій швидкості спробував здійснити обгін, потрапив у канаву і перекинувся. Всього в автомобілі знаходилося 8 осіб.

"Водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. В автомобілі знаходилися четверо неповнолітніх дітей у віці від 3 до 9 років. Дітей з травмами різного ступеня тяжкості доставили в районну лікарню", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст 2.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція розслідує обставини ДТП у Чаплинському районі В результаті ДТП в Чаплинському районі загинув водій, четверо непо...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області сталася ДТП загинули 2 людини.