ua en ru

У Харківській області заново створюють регіональну організацію "Опозиційного блоку"

У Харківській області заново створюють регіональну організацію "Опозиційного блоку"

Рішення було прийняте на установчих зборах 20 жовтня

У Харкові 20 жовтня відбулися установчі збори, на яких було прийнято рішення про створення Регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок" в Харківській області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Опозиційного блоку", опублікованому на сайті політичної сили.

На зборах були присутні близько 100 делегатів зі всіх районів області. Прийнято рішення про створення регіональної організації політичної партії "Опозиційний блок" в Харківській області. Головою харківських опозиціонерів одноголосно обрано народного депутата України Дмитра Шенцева. Визначено найменування регіональної організації, обрано Політраду і Комітет партійного контролю.

Крім членів партії, представників всіх районів області, на зборах був присутній народний депутат України, член політвиконкому "Опозиційного блоку" Вадим Новинський, який передав Дмитру Шенцеву вітання від керівництва партії та колег по фракції. Він озвучив присутнім принципову позицію партії в таких питаннях, як пенсійна, медична реформа, реформа освіти. Говорили про важливість миру для України, які цілі і завдання стоять перед партією та її регіональними організаціями.

Як заявили в прес-службі, з 2015 року "Опозиційного блоку" в Харківській області відмовляли в реєстрації, через що практично було зірвано участь партії у місцевих виборах. На сьогоднішній день партія "Опозиційний блок" заново створює свою обласну структуру.