ua en ru

У Харківській області внаслідок пожежі загинула дитина

У Харківській області внаслідок пожежі загинула дитина Фото: пожежна машина (УНІАН)

Причиною пожежі у ДСНС називають коротке замикання електропроводки

У селі Старий Салтів у Харківській області сьогодні, 2 листопада 2017 року, внаслідок пожежі загинула дитина, ще трьох дітей доставили до лікарні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"2 листопада о 14:15 в квартирі двоповерхового житлового будинку по вул. Некрасова, 15 села Старий Салтів Вовчанського району області сталася пожежа. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, пожежа виникла в одній із квартир, в якій знаходилися четверо дітей (два хлопчика - 2010 та 2014 р. н. та дві дівчинки - 2012 та 2016 р.н.) без дорослих. Двері квартири були закриті, мати і батько дітей кололи дрова у дворі будинку.

"До прибуття співробітників ДСНС сусіди встигли вивести з задимленої квартири трьох дітей. Всі вони були доставлені до 1-ї дитячої лікарні для обстеження. Під час проведення розвідки в одній з кімнат вони знайшли тіло наймолодшої дівчини", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі пожежу ліквідовано, причиною пожежі у ДСНС називають коротке замикання електропроводки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецької області в результаті пожежі загинула жінка.