ua en ru

У Харківській області отруїлися 11 дітей, відкрито кримінальне провадження

У Харківській області отруїлися 11 дітей, відкрито кримінальне провадження Фото: всім дітям проведено промивання шлунка і кишечника

У дітей у віці від 7 до 13 років констатовано харчова токсикоінфекція

В Шевченківське відділення поліції м. Харкова надійшло повідомлення від головного лікаря центральної лікарні про те, що із заміського оздоровчого дитячого табору, розташованого біля селища Нижній Бурлук, доставлені 11 неповнолітніх. Про це йдеться в сообщениии прес-служби ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомляється, у дітей у віці від 7 до 13 років констатовано харчова токсикоінфекція.


"В ході перевірки було встановлено, що заміський оздоровчий дитячий табір відкрито 23 червня, кількість відпочиваючих дітей складає 80 чоловік. Діти перебувають в оздоровчому таборі під цілодобовим наглядом сімейного лікаря, медичної сестри загальної практики сімейної медицини", - йдеться в повідомленні.

В медичному закладі всім дітям проведено промивання шлунка і кишечника. Обстеження і лікування триває.

Слідчими територіального відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Бучацькому районі Тернопільської області зафіксований спалах сальмонельозу. Люди отруїлися домашніми тортами.