ua en ru

У Харківській області за два місяці з нелегального обігу вилучено 1,6 тис. одиниць боєприпасів

У Харківській області за два місяці з нелегального обігу вилучено 1,6 тис. одиниць боєприпасів Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За вказаними фактами відкрито 115 кримінальних проваджень

У Харківській області за два місяці з нелегального обігу вилучено 1,6 тис. одиниць зброї та боєприпасів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У період проведення профілактичних заходів з серпня по жовтень 2017 року за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України відкрито 115 кримінальних проваджень. В цілому працівниками Управління карного розшуку з нелегального обігу вилучено 1611 небезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за вказаний період у мешканців області було вилучено 45 одиниць вогнепальної зброї, 1 травматичну зброю, 1467 набоїв, 56 гранат, 21 одиниця інших боєприпасів, 21 вибуховий пристрій, 6 кілограмів вибухових речовин.

#Поліція_Харківщини Працівники харківської поліції продовжують вилучати у населення зброю У період проведення профілакти...

Опубліковано Поліція Харківщини 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 16 жовтня правоохоронці затримали пасажира таксі, який викинув гранату з вікна автомобіля, щоб уникнути відповідальності. За даним фактом порушено кримінальну справу за незаконне поводження зі зброєю, гранату та запал до неї вилучили та направили на експертизу.