ua en ru

У Харківській область автомобіль наїхав на пішоходів, є постраждалі

У Харківській область автомобіль наїхав на пішоходів, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

У Харківській область вчора, 2 листопада 2017 року, автомобіль наїхав на пішоходів, внаслідок чого постраждали 4 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора у місті Лозова близько 19:00.

"24-річний водій автомобіля ВАЗ не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на пішоходів, які рухалися у зустрічному напрямку. Внаслідок аварії до лікарні були доставлені 41-річний чоловік, 37-річна жінка, 9-річний хлопчик та 5-річна дівчинка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі постраждалі знаходяться на лікуванні у травматологічному відділенні, стан їх здоров’я задовільний.

"Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини На Харківщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали четверо пішоходів Подія сталася 2 ...

Опубліковано Поліція Харківщини 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, вчора у Перемишлянському районі Львівської області автомобіль KIA зіткнувся з пасажирським автобусом Mercedes-Benz.