ua en ru

Харківські волонтери-медики потрапили під мінометний обстріл біля Майорска

Харківські волонтери-медики потрапили під мінометний обстріл біля Майорска Фото: "швидка допомога"

Волонтери вивозили важко поранених військових із зони АТО

Харківські волонтери-медики, які вивозили важко поранених військових із зони проведення антитерористичної операції (АТО), сьогодні, 31 січня 2016 року, потрапили під мінометний обстріл біля Майорска. Про це йдеться в повідомленні волонтерської організації "Сестра милосердя АТО/ Харків" у Facebook.

"Наша волонтерська швидка, вивозила важких хлопців сьогодні. Приїхали за ними на блок пост в Майорск і... блок пост зазнав мінометного сильного обстрілу. Всі живі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, машина швидкої допомоги сильно постраждала.

"Скла немає, радіатор розірваний, коліс немає. Водій подряпаний. Лікар "Печенька" отримала серйозне осколкове поранення в плече, зараз у лікарні в Артемівську. Не дивлячись на поранення, вона надавала допомогу постраждалим від обстрілу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на даний момент всі поранені перебувають у Артемівську, але їх будуть вивозити в Харків.

БЕДА СО СКОРОЙ!Наша волонтерская скорая, вывозила тяжелых ребят сегодня. Приехали за ними на блок пост в Майорск и... ...

Опубликовано Сестра милосердия АТО/ Харьков 31 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі можуть тимчасово закрити всі пункти пропуску через провокації бойовиків.