ua en ru

Харківські газовики перевірили роботу понад 800 тис. газових приладів споживачів

Харківські газовики перевірили роботу понад 800 тис. газових приладів споживачів Харківські газовики перевірили роботу понад 800 тис. газових приладів споживачів

З початку року ПАТ "Харківгаз" та ПАТ "Харківміськгаз" перевірили роботу понад 800 тис. газових приладів жителів регіону. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Деякі наші споживачі вважають, що в своєму будинку можна змінювати газове обладнання самостійно і як захочеться. Насправді існують чіткі законодавчі та нормативні вимоги, яких слід дотримуватися як споживачеві, так і газовій компанії", - зазначив технічний директор ПАТ "Харківгаз" Дмитро Сдобнов.

Ремонт, заміну і установку газового обладнання здійснюють організації, які мають дозвіл державних органів на проведення таких робіт.

"Кожна людина може вибрати організацію, яка має державний дозвіл на ці роботи. Але, якщо заміна обладнання виконана самостійно, відсутня необхідна документація,то газова компанія зобов'язана відключити обладнання споживача", - повідомив технічний директор ПАТ "Харківміськгаз" Яна Шувалова.