ua en ru

У Харкові зловмисник здійснив серію нападів на кредитні установи міста

У Харкові зловмисник здійснив серію нападів на кредитні установи міста Фото: поліція (РБК-Україна)

Працівники поліції розшукують чоловіка

У Харкові вчора, 13 липня 2017 року, зловмисник здійснив серію нападів на кредитні установи міста. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, зловмисник вчинив два розбійних напади на кредитні установи на вулиці Сумській та проспекті Гагаріна.

"Близько 16:30 до Київського відділу поліції надійшла інформація про скоєння розбійного нападу на кредитну установу. Попередньо встановлено, що до приміщення зайшов невідомий з медичною маскою на обличчі. Погрожуючи працівниці предметом, схожим на пістолет, заволодів грошима з каси в сумі майже 14 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, ще одне повідомлення надійшло до правоохоронців о 17:40. Зазначається, що зловмисник, прикриваючи обличчя рукою та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, виніс майже 10 тисяч гривень.

Постраждалі в ході нападів майже однаково описали правоохоронцям зовнішній вигляд нападника. Наразі з місць події вилучені речові докази. За вказаними фактами порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції розшукують чоловіка за скоєння двох розбійних нападів на кредитні установи Події сталися 13 липня н...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області чоловік через ревнощі вбив жінку, розчленив тіло та викинув у річку.