ua en ru

У Харкові затримали банду викрадачів автомобілів

У Харкові затримали банду  викрадачів автомобілів Фото: поліція провела спецоперацію із затримання викрадачів (РБК-Україна)

Банда спеціалізувалася на викраденні автомобілів радянського виробництва

У Харкові затримали групу викрадачів автомобілів виробництва радянських часів. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області у Facebook.

Повідомляється, що банда протягом 2017 року здійснила близько 30 викрадень в Харківській, Полтавській та Сумській областях. У липні до поліції надійшла оперативна інформація про підготовку чергового викрадення, і для затримання банди розробили спецоперацію із залученням сил карного розшуку, слідчого управління та оперативних підрозділів.

"...двох фігурантів затримали безпосередньо при спробі незаконного заволодіння транспортним засобом на території Харкова. В результаті працівники поліції задокументували злочинну діяльність групи з ознаками організованості і зібрали неспростовні докази", - йдеться в повідомленні.

Один з підозрюваних раніше неодноразово потрапляв в поле зору співробітників поліції - кілька разів затримувався за підозрою в причетності до крадіжок. З подільником вони вступили в змову.

"Дев'ятого липня вони прибули на проспект Курчатова, маючи умисел на викрадення автотранспортного засобу ВАЗ 212140. При цьому об'єкт кримінального посягання вони вибрали заздалегідь. Поблизу житлового будинку злодії відштовхали автомобіль з місця парковки, щоб потім без сторонніх очей спокійно завести його і зникнути. Однак працівники поліції завадили їхнім злочинним планам", - йдеться в повідомленні.

Підозрювані були пов'язані з працівниками автосервісів, які займалися розбиранням і продажем запчастин. При обшуках знайдено та вилучено номерні частини кузова різних марок автомобілів, документи, державні номерні знаки, а також 13 автомобілів, отриманих злочинним шляхом.

#Поліція_Харківщини У Харкові поліція затримала групу викрадачів автівок виробництва радянських часів. За попередніми да...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області затримали автовикрадача.