ua en ru

У Харкові посилена охорона метро, за правопорядком будуть стежити 300 поліцейських

У Харкові посилена охорона метро, за правопорядком будуть стежити 300 поліцейських Фото: поліція

При необхідності будуть задіяні співробітники кінологічної служби

У Харкові посилена охорона метрополітену, за правопорядком будуть стежити 300 поліцейських. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, рішення про посилення заходів безпеки було прийнято у зв'язку з терактом в Санкт-Петербурзі.

"На 30 станціях харківського метрополітену та прилеглій території чергуватимуть 300 працівників з числа відділу поліції в метрополітені, територіальних відділів та Управління патрульної поліції в м. Харкові", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, правоохоронців також залучать до охорони громадського порядку на прилеглій до метрополітену території. Зокрема, будуть задіяні батальйон поліції особливого призначення, а також автопатрулі, які будуть максимально наближені до виходів з метро.

Крім того, при необхідності будуть задіяні співробітники кінологічної служби. Для посилення безпеки харківські правоохоронці будуть ретельно перевіряти документи, підозрілі валізи і пакети.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція і Нацгвардія переходять на посилений режим служби у Києві, Харкові та Дніпрі.