ua en ru

У Харкові змінили главу патрульної поліції міста

У Харкові змінили главу патрульної поліції міста Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Патрульну поліцію Харкова очолив Олексій Ніколаєв

У Харкові змінили главу патрульної поліції міста. Про це йдеться у повідомлені прес-служби управління патрульної поліції Харкова у Facebook.

"З сьогодні тимчасово виконуючим обов'язки начальника управління патрульної поліції у місті Харкові став старший лейтенант поліції Ніколаєв Олексій Миколаєвич, який до цього часу був заступником начальника харківських патрульних", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зміни пов'язані з тим, що екс-начальник патрульних Харкова підполковник поліції Вадим Лісничук успішно пройшов відбір на посаду керівника Поліцейської академії України.

В Управлінні патрульної поліції Харкова відбулися зміни ...

Опубліковано Патрульна поліція Харкова 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з 18 вересня 2017 року припинено діяльність Управління безпеки дорожнього руху Департаменту превентивної діяльності Національної поліції. Функції з дорожньої безпеки передані до патрульної поліції.

Крім того, з 17 вересня до компетенції патрульної поліції входить контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських і вантажних перевезень.Також патрульна поліція буде надавати послуги з розробки та видачі дозволів і погодження маршрутів руху транспорту під час перевезення небезпечних вантажів.