ua en ru

У Харкові в результаті аварії постраждали більше десятка осіб

У Харкові в результаті аварії постраждали більше десятка осіб Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

У ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами

У Харкові в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали одинадцять пасажирів маршрутки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області в Facebook.

"ДТП сталося 10 листопада приблизно о 18:35 в Холодногірському районі. Попередньо встановлено, що на Новоівановському мосту зіткнулися дві маршрутки, які рухалися в попутному напрямку. В результаті ДТП постраждали 11 пасажирів маршрутки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, постраждалі з незначними ушкодженнями доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Стан їхнього здоров'я задовільний.

Так, вирішується питання про внесення фактом події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що зараз поліцейські встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

У Харкові в результаті аварії потерпіли одинадцять осіб Потерпілі з незначними ушкодженнями доставлені до Харківсько...

Опубліковано Поліція Харківщини 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо про стан постраждалої в результаті смертельній аварії у Харкові 29-річної Жанни Власенко, яка перебуває на шостому місяці вагітності і про здоров'я інших постраждалих у ДТП.