ua en ru

У Харкові викрили міжетнічну банду, яка займалася збутом наркотиків

У Харкові викрили міжетнічну банду, яка займалася збутом наркотиків Фото: вилучене у ході обшуків (facebook.com-police.kharkov)

Зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна

У Харкові поліція викрила міжетнічну організовану злочинну групу, яка займалася збутом наркотиків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Правоохоронці Харкова припинили діяльність міжетнічної організованої злочинної групи. Зловмисники займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів на території Харкова. На їх рахунку більше 14 фактів злочинної діяльності. Очолив незаконну діяльність угрупування громадянин Палестини", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, 36-річний громадянин Палестини створив та очолив у Харкові стійку міжетнічну організовану групу з міжрегіональними зв’язками, яка займалась збутом наркотиків.

У ході розслідування правоохоронці викрили п'ятьох учасників банди та задокументували понад 14 фактів їхньої злочинної діяльності. Крім того, правоохоронці встановили, факт легалізації керівником банди доходів, які були отримані від збуту наркотиків, шляхом придбання на території Харкова земельних ділянок та нерухомості.

Наразі до Московського районного суду Харкова напрапвлено обвинувальний акт відносно організатора та членів банди за ч.2 ст.307, ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

#поліція_Харківщини #наркозлочини Правоохоронці Харкова припинили діяльність міжетнічної організованої злочинної...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області затримали поліцейських, які торгували наркотиками.