ua en ru

У Харкові стався вибух авто чиновника Нацполіціі

У Харкові стався вибух авто чиновника Нацполіціі Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Незначні пошкодження отримали 7 автомобілів, припарковані поруч

У центрі Харкові стався вибух автомобіля чиновника Національної поліції. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області в Facebook.

"Поліція встановлює обставини пошкодження автомобіля в центрі Харкова. Інформація про те, що на вулиці Культури вибухнула іномарка, надійшла до Шевченківського відділу поліції сьогодні близько 8:48. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за вказаною адресою негайно виїхало керівництво Головного управління Національної поліції в Харківській області та Шевченківського відділу поліції, експерти вибухо-технічного управління та слідчо-оперативна група.

В ході огляду місця події встановлено, що пошкодження передньої частини позашляховика сталося в результаті вибуху прикріплених до авто предметів. Також незначні пошкодження отримали 7 автомобілів, які були припарковані поруч.

В даний час проводяться заходи щодо встановлення всіх обставин події. Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Так, факти події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК. Слідчі дії тривають.

За даними харківських ЗМІ, підірваний автомобіль належав начальнику відділу оперативних розробок в східному регіоні Миколі Черьомухіну. Відзначається, також, що невідомі встановили під машиною чотири гранати, проте одна з них здетонувала завчасно.

Опубліковано Поліція Харківщини 25 грудня 2017 р.

Відзначимо, з 2014 до 2015 року Черьомухін був радником міністра внутрішніх справ. У жовтні 2015 призначений заступником начальника поліції Харківської області. У січні 2017 року він очолив відділ оперативних розробок у східному регіоні управління оперативних розробок департаменту карного розшуку Національної поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі в гуртожитку стався вибух, в результаті якого одна людина загинула на місці, ще одна постраждала.