ua en ru

У Харкові представили нового начальника міліції

У Харкові представили нового начальника міліції МВС

Міністерство внутрішніх справ призначило начальником Харківського міського управління міліції Андрія Крищенка. Повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"42-річний полковник міліції Андрій Євгенович Крищенко прибув до Харківської області з Донеччини. За роки служби в органах внутрішніх справ обіймав різні керівні посади в Кіровоградській та Донецькій міліції. Напередодні призначення у Харків він очолював Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Представив особовому складу нового керівника начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв

"У свою чергу новий начальник ХМУ завірив усіх присутніх, що зі своїми задачами харківська міліція впорається та зможе навести належний правопорядок у місті", - додали у прес-службі.

У квітні 2014 р. Крищенко захищав будівля Горлівського райуправління міліції від сепаратистів, був поранений. Нагороджений орденом "За мужність" 3 ст. З липня по грудень 2014 р. в. о. голови Слов'янської райдержадміністрації.

Як повідомляв раніше кореспондент РБК-Україна з посиланням на джерела в правоохоронних органах, його попередник, полковник міліції Олексій Бойко звільнений з посади, але не з органів внутрішніх справ. Олексій Бойко був включений Громадським люстрационным комітетом в список чиновників, які повинні бути звільнені. З 19.09.2013 - 21.03.2014 рр. служив заступником начальника УМВС в Сумській області.

Нагадаємо, до Кищенка тимчасово виконуючим обов'язки начальника міськуправління був Ігор Назаренко.

Раніше МВС оприлюднило дані близько 40 бойовиків "Мотороли".

У Харкові представили нового начальника міліції

У Харкові представили нового начальника міліції