ua en ru

У Харкові потяг насмерть збив чоловіка

У Харкові потяг насмерть збив чоловіка Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Чоловік переходив залізничну колію в невстановленому для цього місці

У Харкові пізно ввечері 25 серпня електропотяг на смерть збив чоловіка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласної поліції на Facebook.

"25 серпня о 23:26 на 239-му кілометрі перегону "Залютино - Куряж" електропоїздом був смертельно травмований невідомий чоловік віком близько 40 років. Він переходив залізничні колії у невстановленому для цього місці. Вживаються заходи по встановленню особи загиблого. Обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні.

У Харкові потягом смертельно травмовано чоловіка Вживаються заходи щодо встановлення особи загиблого. 25 серпня о 23:26 ...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 9 серпня в Івано-Франківській області на нерегульованому залізничному переїзді в селі Бильшивци Галицького району поїзд зіткнувся з автомобілем, загинула подружня пара з двома дітьми: 10 та 16 років.

"Водій автомобіля "ВАЗ" 1980 року народження, місцевий житель, не переконавшись у безпеці руху, виїхав на залізничний переїзд, де потрапив під пасажирський потяг "Київ-Ворохта", - повідомили в місцевій поліції.