ua en ru

У Харкові обстріляли квартиру помічника нардепа

У Харкові обстріляли квартиру помічника нардепа Фото: поліція

Поліція відкрила справу за статтею "Хуліганство"

У Харкові вчора ввечері, 22 січня, обстріляли вікна квартири помічника народного депутата Дениса Корнєва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Харківській області.

"Потерпілий звернувся в поліцію Московського району міста вчора близько 23:40. Ввечері він почув якийсь стук та стук у вікно. Коли відкрив жалюзі, схожий звук повторився. Чоловік побачив, що скло у вікні пошкоджено і негайно звернувся в поліцію. Правоохоронці провели огляд місця події та опитали власника квартири. З'ясувалося, що металевий кулька діаметром приблизно 12 мм розбив перше скло у вікні і застряг в ньому. Експерти виключили можливість використання в цьому випадку вогнепальної зброї. Характер пошкоджень і причини його виникнення встановить відповідне дослідження", - йдеться в повідомленні.

Дії невідомого зловмисника слідчі кваліфікували за ст 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Сам Корнєв повідомив в Facebook,що в результаті інциденту на балконі розбите скло і пошкоджена рама. Постраждалих немає.

Сегодня в ночь с 22.01.16 на 23.01.16 по моим окнам неизвестные открыли огонь. Стреляли из ружья или рогатки установят э...

Опубликовано Денисом Корневым 22 января 2016 г.

Нагадаємо, 21 січня відбулася перестрілка в Ужгороді за участю депутата міської ради.