ua en ru

У Харкові невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно житлового будинку

У Харкові невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно житлового будинку Фото: у Харкові горів будинок

В квартирі згоріли домашні речі господарів

У Харкові в ніч на 7 жовтня невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно житлового будинку, в результаті чого в квартирі виникла пожежа. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"7 жовтня 2015 року в 01-50 в чергову частину Київського райвідділу міліції зі служби "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ольминського, 16 сталася пожежа", - йдеться в повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели огляд місця події, зібрали всі необхідні матеріали за даним фактом.

Правоохоронці встановили, що невідомий розбив цеглиною вікно, а потім кинув пляшку із займистою речовиною. З місця події вилучено речові докази.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 10 років.

Слідчим призначені всі необхідні експертизи. Проводиться розслідування.

Як повідомили в прес-службі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, в результаті пожежі ніхто не постраждав.

"У квартирі на першому поверсі горіли домашні речі на площі 5 кв. м. На той момент господарів вдома не було. Рятувальників викликали сусіди", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, в ніч на 7 жовтня в Харківській області житловий будинок обстріляли з гранатомета.