ua en ru

У Харкові мікроавтобус скоїв наїзд на пішоходів, є загибла

У Харкові мікроавтобус скоїв наїзд на пішоходів, є загибла Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові вчора, 31 жовтня 2017 року, мікроавтобус Mercedes Sprinter скоїв наїзд на пішоходів, внаслідок чого загинула жінка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"У Харкові в результаті аварії загинула жінка-пішохід. Ще одного постраждалого - 72-річного чоловіка, госпіталізовано до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Стан його здоров’я лікарі оцінюють як тяжкий", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталася вчора близько 22:45 на Московському проспекті. Повідомляється, що водій мікроавтобусу Mercedes Sprinter скоїв наїзд на сімейну пару, які перетинали дорогу в недозволеному місці.

Внаслідок наїзду 72-річна жінка загинула на місці пригоди.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Харкові в результаті аварії загинула жінка-пішохід Ще одного постраждалого - 72-річного чоловіка, госпіталізовано до ...

Опубліковано Поліція Харківщини 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні пасажирський автобус в'їхав у електроопору, є постраждалі.