ua en ru

У Харкові "швидка" зіткнулася з легковим авто, постраждали 6 людей

У Харкові "швидка" зіткнулася з легковим авто, постраждали 6 людей Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

Поліція встановлює обставини ДТП в Харкові

У Харкові карета швидкої допомоги зіткнулася з легковим автомобілем, постраждали 6 людей. Про це повідомляє прес-служба поліції в Харківській області в Facebook.

"Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові. Інцидент стався 11 вересня 2017 року біля години ночі на перехресні вулиці Гвардійців Широнінців і проспекту Ювілейного", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за попередніми даними, зіткнулися автомобіль швидкої допомоги під керуванням 53-річного водія та автомобіль "Деу" під керуванням 41-річного чоловіка.

Відзначається, що в результаті ДТП постраждали 6 громадян. Вони з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в лікарню.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють обставини ДТП в Харкові Подія сталася 11 вересня близько 01:00 ночі на перехресні вулиц...

Опубліковано Поліція Харківщини 11 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві водій на автомобілі Range Rover збив на смерть дівчину і втік з місця події.