ua en ru

У Харкові хочуть провести форум сепаратистів

У Харкові хочуть провести форум сепаратистів Фото: Юлія Світлична вимагає від СБУ втрутитися в ситуацію з проведенням форуму сепаратистів у Харкові

Світлична вимагає від СБУ втрутитися в ситуацію з проведенням форуму сепаратистів у Харкові

У Харкові хочуть провести форум сепаратистів, ініційований "Українським соціалістичним рухом". Про це повідомила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, повідомляє місцеве видання "SQ".

Голова Харківської ОДА вимагає від правоохоронних органів втрутитись у ситуацію з проведенням форуму сепаратистів у Харкові.

"Я вимагаю від Служби безпеки України вивчити організаторів та причетних до підготовки форуму, який планує провести сепаратистська організація з Одеси. Ми не повинні допустити тут заходів, які організовують люди, які виступають проти територіальної цілісності країни", - заявила Світлична.

За повідомленням видання, форум сепаратистів у Харкові планують провести 1 грудня на базі прес-центру Kharkiv Today.

Крім того, зазначається, що одним з організаторів форуму сепаратистів у Харкові є керівник "Українського соціалістичного руху" Олексій Цвєтков, який раніше очолював рух "Одеса - за порто-франко", що виступав за створення в регіоні "особливої економічної зони".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області поїзд збив чоловіка.