ua en ru

Хан відвідав прифронтовій селище Широкине

Хан відвідав прифронтовій селище Широкине Фото: Йоханнес Хан в Широкиному

У складі делегації до Широкиного приїхала група представників Євросоюзу

Комісар Європейського союзу з питань політики сусідства та переговорів по розширенню Йоханнес Хан відвідав прифронтове селище Широкине Донецької області. Про це у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Сьогодні Широкине відвідав єврокомісар з питань європейської політики і переговорів по розширенню Йоханнес Хан і група представників ЄС. Своїми очима вони побачили, що залишилося від колись квітучого і багатого приморського селища", - зазначив Жебрівський.

Широкине - це один із найбільш наочних прикладів того, якою "рускій мір" хотів би бачити Україну. Сьогодні Широкине відв...

Опубліковано Павлом Жебрівським 2 червня 2017 р.

Опубліковано Iryna Gerashchenko 1 червня 2017 р.

Зазначимо, судячи з оприлюднених фото, Широкине також відвідали голова представництва Євросоюзу в Україні Хьюг Мінгареллі, віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Нагадаємо, раніше Хан на зустрічі з президентом України Петро Порошенко підтвердив незмінність політики ЄС санкцій проти Росії.

"Комісар ЄС підтвердив незмінність політики Європейського союзу щодо невизнання окупації Криму Росією і прив'язку санкційного режиму проти РФ до повного виконання нею мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні прес-служби Порошенка.