ua en ru

Хакери зламали додаток New York Post і відправили повідомлення на підтримку Трампа

Хакери зламали додаток New York Post і відправили повідомлення на підтримку Трампа Фото: хакери зламали додаток New York Post

Кіберзлочинці також процитували одну з пісень Nirvana

Хакери зламали додаток американської газети New York Post і відправили кілька push-повідомлень з підтримкою президента Сполучених штатів Дональда Трампа. Про це повідомляє Associated Press.

"Видання вибачилося перед читачами в суботу ввечері, незабаром після того, як її додаток розіслало серію повідомлень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в New York Post підкреслили, що працюють над усуненням цієї проблеми. Крім повідомлень на підтримку Трампа, хакери також процитували одну з пісень відомої рок-групи Nirvana "Come As You Are".

"Відкрий своє серце тим, кого не розумієш, і слухай всіх тих, кого ти боїшся і дивишся зверхньо", - було написано в одному з повідомлень додатка New York Post.

Хакери зламали додаток New York Post і відправили повідомлення на підтримку Трампа

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 30 березня, хакери зламали сторінку Facebook президента Франції Франсуа Олланда, розмістивши запрошення на захід під назвою "вечірка в честь відставки Франсуа Олланда", яка була призначена на 7 травня.